Želite li više vremena posvetiti svojim poslovnim ciljevima, a ne problemima u IT infrastrukturi?

Zašto se podizanje svijesti o sigurnosti podataka događa tek nakon što ste već u bezizlaznoj situaciji? Da li ste čuli za RANSOMWARE, koji u kratkom roku kriptiraju Vaše podatke i tako im trajno gubite pristup?

Što ste Vi učinili za povećanje sigurnost svojih podataka?
Vi trebate PROFESIONALNU, POUZDANU I EFIKASNU podršku, a mi Vam nudimo adekvatno iskustvo na području IT tehnologija, održavanja i nadzora lokalne računalne mreže.
Zato, obratite nam se s povjerenjem, Vaše poslovanje bit će u sigurnim rukama.

Recite ne problemima

Održavanje & Monitoring

Prevencija Downtime-a

Monitoringom i održavanjem Vaši IT problemi bit će svedeni na minimum. Nadgledajući potencijalne uzroke problema i planiranjem poboljšavanja na trajnoj osnovi, naš tim će smanjiti potrebu za intervencijama koje bi mogle zaustaviti Vaš radni proces, isto tako pronaći će korijen problema da bi izbjegli ponavljanje istog. Naša proaktivna podrška postat će Vaš najbolji prijatelj u riješavanju problema prije nego dođe do potrebe za hitnim intervencijama.

pošaljite nam mail

Podrška 24/7

Uklanjanje problema na najbrži način

Trenutna podrška prilikom IT problema koji poremete Vaše poslovanje, vraćanje u pogon Vaše poslovne rutine u najkraćem roku. Naša podrška bit će Vam dostupna u svako doba dana, i počet ćemo raditi na Vašem zahtjevu i otklanjanju problema bez čekanja. Brzi oporavak Vaše informatičke infrastrukture je zagarantiran.

nazovite nas

Backups & Recovery

(sigurnosna kopija i vraćanje sigurnosne kopije)

Bilo da ste osoba koja donosi odluke ili zaposlenik, vjerojatno ste čuli dosta toga vezano za backup podataka i dokumenata. To je nešto o čemu se često razgovara i nešto što se konstantno preporučuje, ali iznenađujuće još češće ignorira i zanemaruje. Mi osobno mislimo da je nedopustivo voditi bilo kakav oblik poslovanja i ne imati implementiranu backup proceduru.

Osigurajte sustav

Pošalji upit.